Tarvasjoen Konepaja Oy

Tarvasjoen Konepaja Oy on ohutlevy- ja metallitöihin keskittynyt alihankintayritys. Palvelemme pääasiassa yrityksiä koko Suomen alueella.

Nykyaikainen konekanta, osaava henkilökunta ja hyvä sijaintimme takaavat laadukkaat tuotteet ja korkeatasoiset metallin alihankintatyöt kaikkialle Suomeen.

Ylläpidämme tuotekehitystä ja nykyaikaista konekantaamme päivittämällä laitteistoamme säännöllisesti. Uusien konehankintojen ansiosta voimme tehdä ohutlevy- ja metallityöt entistä tehokkaammin ja palvella asiakkaitamme monipuolisemmin. Ota yhteyttä!

Yrityksen historia

Tarvasjoen Konepaja Oy:n historia alkaa jo vuodesta 1963, jolloin Leo Mynttinen perusti varsinaissuomalaiseen silloiseen Tarvasjoen kuntaan yrityksen nimeltä Killalan Puutyö. Yrityksen päätuotteisiin kuuluivat traktoreiden turvahytit, seiväskairat ja perunannostokoneet.

Vuonna 1976 leipomoteollisuuden tarpeisiin vastattiin erikoistumalla leipäkoneiden saralla ja samalla yrityksen nimi vaihtui Tarvasjoen Konepaja Ky:ksi. Leon pojat, Jaakko ja Matti Mynttinen toimivat isänsä rinnalla aina vuoteen 1982 asti, jolloin Matti äkillisesti menehtyi ja yrityksen vetovastuu siirtyi Jaakolle.

Vuonna 1994 alkoi uusi aikakausi seosrehuvaunujen maahantuonnin osalta ja Jaakko päätti keskittää pääosaamisensa SEKO-seosrehuvaunujen maahantuontimuutoksiin sekä huoltotoimiin.

Vuonna 1999, Matin poika Mika Mynttinen otti vastaan edesmenneen isänsä paikan, setänsä rinnalla ja toi tullessaan erikoisosaamisensa niin takkaluukkujen kuin metalliteollisuuden alihankinnan saralta.

Tarvasjoen Konepaja muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2013.

Matti Mynttinen (vas.) ja Mika Mynttinen (oik.) 1976

Sertifikaatit

Tarvasjoen Konepaja Oy:lle on myönnetty 30.09.2019 ISO 9001:2015 mukainen laatujärjestelmän sertifikaatti. Sertifikaatin on myöntänyt Bureau Veritas.

Sertifikaatti (.pdf)

Metallin alihankinta­työt

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvasjoen Konepaja Oy on ohutlevy- ja metallitöihin erikoistunut alihankintayritys, joka toimii koko Suomen alueella. Anna palautetta lomakkeella.